Posteľ SPIRIT CONTINENTAL

SPIRIT CONTINENTAL - Ferrari medzi kontinentálnymi posteľami. Postele Spirit sú výtvarnými dielami, pod ktoré sa podpísal um českých a slovenských remeselníkov. Sú jedinečné a sú presne také, aké ich chcete mať.

V posteli začíname a aj končíme každý deň. Je to miesto plné emócií, pocitov a snov. Od správne vybranej postele závisí, v akej nálade sa ráno prebudíte, aj to, ako rýchlo zabudnete, aký náročný deň je za vami. Posteľ SPIRIT CONTINENTAL si preto môžete vyskladať podľa vlastných predstáv a potrieb.

Okrem pevnosti a prepracovania matraca si môžete zvoliť čelo, farbu čalúnnickej látky, nožičky či topper. Materiál a dizajn nie sú limitované. Posteľ je konštruovaná pre ideálnu podporu tela počas spánku. Jednoducho sa udržiava a má výnimočne dlhú životnosť, pretože je vyrobená výhradne z certifikovaných materiálov. Na každú posteľ SPIRIT CONTINENTAL sa viaže plná záruka 5 rokov a až 25 rokov na poškodenie drevených rámov a pružín.

SPIRIT MAYOR CONTINENTAL

Je 100% kontinentálna posteľ s ortopedickými vlastnosťami. Je vyplnená 2054 pružinami, ktoré sú usporiadané do vrstiev a zón, pre ideálnu podporu tela. Prvotriedne materiály vo vrstvách vytvárajú komfort a prirodzenú tuhosť.

SPIRIT SENATOR CONTINENTAL

Posteľ, ktorá si potrpí na prepracovanosť a detail. Má 2864 pružín v 3 vrstvách a 7 zónach, ktoré precízne kopírujú ortopedické vlastnosti. Impozantný dizajn skrášli každý interiér a posteľ sa tak stane dominantou miestnosti.

SPIRIT PRESIDENT CONTINENTAL

Model President naplní aj tie najnáročnejšie očakávania. Spája v sebe moderné technológie a poznatky o zdravom spánku. Túto posteľ tvorí až 5011 pružín v 3 vrstvách. Sú rozmiestnené do 7 zón so zdvojenými pružinami systému AirForce. Tie dodávajú posteli „cit pre telo“. Absorbujú tlak a stabilizujú lôžko.Táto posteľ vás bude hýčkať a ortopedicky sa prispôsobovať aj tomu najmenšiemu pohybu, ktorý počas spánku vykonáte.
Všetky varianty sa vyrábajú v troch stupňoch tuhosti a tak váš výber závisí len na vašich predstáv o dokonalom spánku. Práve posteľ SPIRIT premení tieto predstavy na skutočnosť a stane sa vašim najobľúbenejším miestom doma. Okrem toho bude aj vkusným a štýlovým nábytkom vo vašej spálni.

 

Chceme, aby ste boli s výberom spokojní. Aj preto sme showroom v Žiline rozšírili  spánkové štúdio o kontinentálnu postelí SPIRIT CONTINENTAL. Je to miesto, kde si môžete postel vyskúšať na vlastnej chrbtici. Určite sa u nás zastavte oddýchnuť si po náročnom dni a sami zistitíte, či je táto posteľ vaše Ferrari.

Viac informácií najdete na stránkách výrobcu www.spirit-continental.sk.