Januárový výpredaj: Prespite sa v novom roku ku zdraviu!

Novoročné predsavzatia sa často týkajú zdravého životného štýlu. K tomu ale nepatrí len pravidelné cvičenie a úprava jedálnička, ale predovšetkým kvalitný spánok. A vy si ho teraz môžete dopriať na matracoch, ktoré sme zlacnili až o 50%.

Aby malo telo energiu na cvičenie a denné povinnosti, potrebuje okrem vyváženej stravy aj dostatok spánku. Nedostatok alebo nekvalitné spánok so sebou prináša mnoho negatívnych javov, medzi ktoré patrí napríklad zvýšenie krvného tlaku, psychická nepohoda a menšia výkonnosť.

Základné pravidlá kvalitného spánku sú dobre známe, neuškodí si ich ale v novom roku pripomenúť:

  • pravidelný režim
  • minimálne 6 hodín spánku
  • spánok v dobre vyvetranej miestnosti s vypnutým kúrením
  • dobré zatemnenie spálne
  • čo najväčší pokoj počas spánku

Bez poriadneho matraca je bohužiaľ každá snaha o kvalitný spánok márna. Ak je chrbtica celú noc v zlej polohe, vedie to k stlačeniu stavcov. Skôr alebo neskôr sa to nutne prejaví bolesťou chrbta. Neustále prevaľovanie a ranná stuhnutosť tiež nie je nič príjemné.

Využite januárové zľavy a začnite zdravo spať

Január je vhodný čas na  nákup nového matraca. Mali sme totiž výpredaj matracov so zľavou až 50%. Nezúfajte, že už výpredaj skončil, určite  nebol posledný. Sledujte sekciu noviniek, kde sa o aktuálne prebiehajúcich akciách dozviete viac.

Okrem mimoriadnych výpredajov stále platí akcia 1+1, kedy k jednému matracu dostanete ďalšiu ako bonus a obe vám dovezieme zadarmo. Pozrite sa na kompletnú ponuku matracov v tejto akcii.